Add-ons / Apps

Onze consultants hebben zich gespecialiseerd in de volgende add-ons en apps:

COMMERCE 365 FOR MAGENTO

Volledig geïntegreerd PIM systeem + volwaardige koppeling tussen Business Central/NAV en Magento (B2B & B2C).

Lees meer

DOCUMENT CAPTURE

Continia Document Capture stroomlijnt en automatiseert elke stap van de dagelijkse documentafhandeling. 

lees meer

DOCUMENT OUTPUT

Continia Document Output automatiseert de distributie van documenten en rapporten direct vanuit Microsoft Dynamics NAV.

Lees meer

EXPENSE MANAGEMENT

Met Continia Expense Management kunt u de uitgaven van werknemers direct in Microsoft Dynamics NAV managen.

Lees meer

Commerce 365 for Magento

We kunnen u helpen met zowel kortere trainingen op een of meerdere onderdelen, maar ook met een volledige implementatie. Dit kan voor zowel Commerce 365 for Magento (Dynamics 365 Business Central) en NAVcommerce (Dynamics NAV).

Trainingen worden meestal op maat samengesteld op basis van de wensen van de klant.

Implementaties starten we meestal met een eerste workshop-dag waarop we al uw wensen en eisen in kaart brengen. Vanuit die informatie kunnen we vervolgens een volledig implementatieplan opstellen.

Een verkorte implementatie is ook mogelijk. We voeren dan allereerst een minimale implementatie uit, met enkel de essentiële onderdelen (MVP). Vandaar uit kunnen we verder bouwen aan uw e-commerce platform.

Document Capture

In een aantal dagen trainen we de toekomstige gebruikers in het kunnen toepassen van de mogelijkheden van Document Capture. In 3-5 dagen brengen we een eindgebruiker op stoom met Document Capture. Het aantal dagen training hangt af van de wensen en eisen van de klant, de hoeveelheid bestaand maatwerk en van het niveau van de gebruikers die getraind dienen te worden.

We gebruiken een bewezen trainingsmethodologie, die we bij ruim 170 implementaties hebben toegepast. Iedere trainingsdag leert de gebruiker nieuwe functies en vaardigheden en tussen trainingsdagen in krijgt de gebruiker huiswerkopdrachten mee.

Tijdens de trainingsdagen stellen we meteen de belangrijkste templates samen met de gebruiker in, zodat de klant al vanaf de eerste dag hier de voordelen van heeft.

Document Output

Gedurende een halve tot een hele dag trainen we de gebruiker in het kunnen toepassen van de mogelijkheden van Document Output. Binnen deze dag brengen we de eindgebruiker op stoom met Document Output. De duur van de training hangt af van de wensen en eisen van de klant, de hoeveelheid bestaand maatwerk en van het niveau van de gebruikers die getraind dienen te worden.

Tijdens de trainingsdag bespreken we de mogelijkheden van Document Output, in combinatie met de wensen vanuit de organisatie. We richten een op maat gemaakt sjabloon in, voorzien van een bijpassende e-mail en eventuele aanverwante zaken die gewenst zijn. De sjablonen die we tijdens de training inrichten zijn eenvoudig te exporteren en vervolgens weer te importeren in de Live database, zodat niemand dubbel werk hoeft te doen.

Expense Management

Binnen 1 tot 3 dagen trainen we de gebruikers en stellen we Expense Management in.
Na de eerste dag zijn alle gewenste velden beschikbaar in de Expense app, waarmee de gebruikers kunnen gaan oefenen. De 2e dag stellen we optioneel de creditcard interface in en behandelen we de openstaande vragen naar aanleiding van het oefenen. De 3e dag zetten we de instellingen over naar de productie omgeving en nodigen we de rest van de gebruikers uit voor het downloaden van de app.

We begeleiden de kerngebruikers bij de communicatie met collega’s en delen vanuit onze eerdere implementaties onze ervaringen en de ‘best practices’.

Neem contact op

Beproefde trainingsmethodologie

Hands on training

Interactieve sessies

Setup voor test en live database

Huiswerk opdrachten

Toegesneden op functieniveau medewerkers