Disclaimer

Disclaimer voor Dibs

Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op privacy@dibs.nl.

Disclaimers voor www.dibs.nl

Alle informatie op deze website – https://www.dibs.nl – wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatie gepubliceerd. www.dibs.nl geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website (www.dibs.nl) vindt, is strikt op eigen risico. www.dibs.nl is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website. Onze Disclaimer werd gegenereerd met de hulp van de Disclaimer Generator en de Disclaimer Generator.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitskoppelingen te bieden naar nuttige en ethische websites, hebben we geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk verschillende privacybeleiden en voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun ‘Servicevoorwaarden’ voordat u zich met een bedrijf inlaat of informatie uploadt.

Instemming

Door gebruik te maken van onze website stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Update

Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, dan worden deze wijzigingen hier prominent geplaatst.