Over Ons

Welkom!

Hallo! Wij zijn Cornelis Mol, Jeroen Roosen en Inge Sanders. Wij zijn de mensen van DIBS. Welkom op onze website!

Bij het implementeren van Microsoft Dynamics NAV of Microsoft Dynamics 365 Business Central kun je als Partner soms wat extra expertise gebruiken. Dat is het moment om ons te bellen!

In het Dynamics NAV en Business Central kanaal zijn veel ISV’s (onafhankelijke softwareleveranciers) die geweldige software-oplossingen leveren voor het Dynamics partnernetwerk. Uw klanten zien dit ook. De kans is groot dat u bij de demo en/of de offerte voor uw klanten ook een add-on of extensie van een ISV aanbiedt. Onze ervaring leert ons dat dit uw verkoop enorm kan stimuleren. Document Capture, de document scansoftware van Continia, is hiervan een goed voorbeeld, met meer dan 2500 implementaties wereldwijd, in de afgelopen 7 jaar.

We hebben DIBS opgericht om u te helpen bij het implementeren van deze ISV-oplossingen. Natuurlijk bent u een expert in het implementeren van uw eigen oplossing, maar in het geval dat u om welke reden dan ook hulp kunt gebruiken bij het implementeren van een ISV-oplossing: bel ons!

Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen helpen:

• Volledige implementatie van de ISV-oplossing bij uw klant

• Eerste -of tweedelijns ondersteuning op de add-on/extensie

• Uw consultants trainen

• Samen met uw consultants een implementatie uitvoeren; training on the job

En alles daar tussenin. We got this!

We hebben gezamenlijk ruim 20 Dynamics-partners geholpen met meer dan 100 add-on implementaties.

Naast hulp bij het implementeren van een ISV-oplossing, kunnen we ook diensten aanbieden rondom de implementatie van standaard Dynamics NAV of Business Central. We kunnen diensten aanbieden op het gebied van financieel/functioneel advies, projectmanagement of development. Al onze consultants en ontwikkelaars hebben meer dan 10 jaar ervaring in Dynamics NAV. We kunnen zelfs voor een korte of langere periode in uw team opgaan en u helpen uw klanten tevreden te stellen.

We got this!

Leave a Comment